Autor: Informer.rs

01.06.2022.

07:41

Foto: Tanjug

Sport

LEGENDARNI AS STAO NA NOVAKOVU STRANU! Začepio USTA Nadalu i celom Parizu - UĆUTITE!

Španac je posle velike borbe eliminisao najboljeg igrača sveta, koji će zbog toga što nije uspeo da odbrani pehar na Rolan Garosu izgubiti tron ATP liste.

Duel najvećeg rivalstva svih vremena pratio je i legendarni teniser Džon Mekinro, Amerikanac je više puta tokom prenosa za Eurosport hvalio srpskog asa i stao na njegovu stranu, pošto je Nole dobio zvižduke od domaćih i španskih navijača u Parizu.

Mekinro je nekoliko puta tokom meča primetio da se navijači nekorektno ponašaju prema Đokoviću, pa je u jednom trenutku prokomentarisao:

- Red bi bilo da ućutite tokom poena - rekao je Mekinro.

Informer

Džon Mekinro

Nije tu stao Džon, pošto je najviše zamerio na tome što Nadal konstantno odugovlači sa servisom, pošto je "kralj šljake" konstanto prelazio dozvoljenih 25 sekundi.

Arbitar u stolici je više puta opominjao Rafu, najpre nezvanično a potom i zvanično, ali ga nije kaznio oduzimanjem poena, kako nalažu pravila.

- Ne znam zašto ne skrate vreme za drugi servis na 15 sekundi. Možda bi trebalo i oduzimati poen za to prekoračenje. Vreme je isteklo nekoliko puta i sudija se nije oglasio. Ili poštujte pravilo, ili ga ukinite. Ovo je smejurija - besneo je Džon Mekinro na sudiju.