Autor: Informer.rs

04.06.2022.

07:51

Foto: ap photo

Sport

VEZALA SE ZA MREŽU, NAJAVILA APOKALIPSU! Evo zašto je devojka prekinula meč na Rolan Garosu! (FOTO)

Radi se o 22-godišnjoj aktivistkinja Aliz. On je ovim potezom želala da skrene pažnju na, kako smatra, apokalipsu koja se sprema svetu.

Devojak je uletela na teren, zavezala se za mrežu, a na sebi je imala majicu sa porukom "preostalo nam je još 1028 dana". Njen potez, sa sve izjavom o razlozima istog, pojavio se iste večeri na sajtu organizacije čiji je deo i možete ga videti ovde.

- Mi smo u 2022. godini i vreme je da se suočimo sa realnošću, sa svetom u kome političari šalju planetu ka scenariju u kojem Rolan Garos više neće postojati. Danas sam utrčalana teren jer ne želim da rizikujem da ništa ne preduzimam dok je na snazi klimatska uzbuna - piše njena poruka na pomenutom sajtu ekološke organizacije pod imenom "Derniere Renovation".

Informer

Aliz najavila apokalipus

Devojka smatra da je čovečanstvu ostalo još malo vremena.

- Još 1028 dana je ostalo da odredimo budućnost čovečanstva. Manje od tri godine. Odbrojavanje je počelo 28. marta 2022. godine, što je kraj ultimatuma koji je naša organizacija uputila vladi, i datuma kada su građani ušli u građanski otpor. Francusku su osudili sopstveni sudovi zbog klimatske neaktivnosti. Budućnost ove zemlje je bukvalno uništena. Gubiti vreme znači propasti.