Autor: Informer.rs

09.06.2022.

21:33

Foto: reuters

Sport

PONOSNI STRIC - NADAL SE NIJE PROMENIO! Toni ponovo HVALI svog MEZIMCA!

Uspeo je Rafael Nadal da osvoji novu titulu na Rolan Garosu i 22. grend slem trofej. Ipak, poslednjih pet sa njim nije osvajao njegov dugogodišnji trener i stric Toni. Španci su u tandemu stigli do 17 grend slem titula, ali je usledio raskid saradnje. 

Toni Nadal ističe da je srećan zbog uspeha svog sestrića, ali dodaje da je posebno ponosan na činjenicu da se Rafael nije promenio zbog uspeha i popularnosti. 

- Srećan sam kada pogledam evoluciju svog sestrića, kako je od talentovanog deteta postao veliki teniser i kako ga sve ovo nije promenilo. I kao stric, veoma sam srećan što je moć sestrić normalan momak, koji dobro igra tenis i koji se nije promenio, niti veruje da je nešto posebno - rekao je Toni Nadal. 

Informer

Tokom takmičenja u Parizu na terenu su se u osmini finala sastali Feliks Ože Aljasim i Rafael Nadal. Upravo Toni već nekoliko sezona sarađuje sa kanadskim teniserom, ali nije uspeo da mu pomogne u meču sa Nadalom.  

Toni Nadal nije ni bio na Rolan Garosu, a nakon meča je priznao da je navijao za svog sestrića što je izazvalo brojne kritike na njegov račun.