13.06.2022.

21:22

Foto: AP Photo/Christophe Ena

Sport

BIO SAM NERVOZAN KADA SAM SREO NOVAKA! Teniser pričao o prvo susretu sa Đokovićem: On mi je prišao, ponašao se kao da smo ceo život kolege!

Sapata Miraljas je na ovogodišnjem Rolan Garosu dogurao do osmine finala što je njegov najveći uspeh u karijeri.

On je  izgubio od Aleksandra Zvereva posle jako napete borbe.Ipak, najveći utak na Španca je ostavilo upoznavanje sa Novakom Đokovićem.

Imao sam priliku da razgovaram sa Novakom u svlačionici. Nikada pre toga nisam reč progovorio sa njim, a on mi je samo prišao. Pričali smo na engleskom, ja sam bio nervozan... Pet minuta smo razgovarali, njega su interesovale stvari o meni. Čestitao mi je, pitao me o Valensiji, baš je bio fin. Sutradan me je video kako treniram i odmah je došao da nas pozdravi, kao da smo ceo život kolege - izjavio je Sapata Miraljes za "Puno De Break".

Informer

Bernabe Sapata Miraljes

Španski teniser je zahvaljujući neverovatno uspehu u Parizu uspeo da osigura  plasman u Top 100. Trenutno je 94 igrač na ATP listi.

- Svidelo mi se što sam bio u istom delu kao Rafa i Karlos (Alkaras), to je uvek kul, naravno. Bilo mi je baš drago što sam bio tu, ali sam i dalje bio fokusiran na naporan rad, nisam želeo da izgubim fokus pred naredni meč. Pokušavao sam da ne razmišljam o tim stvarima, ali mi je srce svakako bilo puno kada sam došao kući - rekao je on.