Autor: Informer.rs

14.06.2022.

07:59

Foto: Starsportphoto©

Sport

MARKO LAZETIĆ NAPUŠTA MILAN! Ide u Kaljari, ali samo pod jednim uslovom!

Čelnicima Milana jesno je da su Marku potrebni minutu na terenu, poslaće ga na pozajmicu, ali žele određene garancije. Takođe, kako prenose mediji u Italiji, pozajmica ne bi uključivala bilo kakvu mogućnost za otkup.

Prema pisanju medija sa Sardinije, interesovanje za nekadašnju nadu Crvene zvezde pokazao je Kaljari, koji je nakon ispadanja iz Serije A spreman za potpuno renoviranje tima.

U Milanu su otvoreni za pozajmicu, ali od zainteresovanih klubova traže garancije da će Lazetić igrati. Samo takva opcija odlaska u drugu sredinu dolazi u pitanje.

Na San Siro bi uskoro trebalo da stigne Divok Origi, koji će pokušati da nadomesti izostanak Zlatana Ibrahimovića i pojača konkurenciju Olivijeu Žiruu. To znači da bi naš napadač mogao da bude tek treća opcija kod Stefana Piolija.

Informer

Marko Lazetić napušta Milan

Podsećamo, Milan je za pet miliona evra doveo Lazetića u svoje redove, ali je odigrao samo jedan meč u Kupu i nakon toga svoje minute skupljao u Primaveri. Marko je za Zvezdu debitovao 2020. godine, a dve godine kasnije je pojačao redove milanskog kluba. Do sada je nosio dres sa državnim grbom u kategorijama do 16 i 19 godina.