Autor: Informer.rs

18.06.2022.

17:57

Foto: Tanjug/AP

Sport

NIJE SAMO BODE! Još jedan POLITIČAR stao u ODBRANU Đokovića! Ovo je LUDILO!

Faraž se oglasio povodom vesti da stranci još uvek ne mogu da uđu u SAD, ako nisu vakcinisani, da bi se zatim zapitao da li je moguće da Novak Đoković neće zbog toga moći da učestvuje na narednom Flešingu.

- US open je odlučio da ruski i beloruski igrači mogu da igraju, ali i da Novak Đoković ne može da igra jer nije primio vakcinu. Ovo je ludilo. Ne postoje zdravstveni razlozi koji bi ovo podržali. Ovo nije zdravlje, nego kontrola - rekao je Faraž.

Britanac se vratio na temu korona virusa i naglasio da je najbolji teniser Srbije jedan od najzdravijih ljudi na svetu.

- Argument za vakcinu je – ako dobijete koronu, bićete manje bolesni. Imajte na umu da je Novak Đoković jedan od najzdravijih 35-godišnjaka u svetu. Ima potpuno zdravstveno osiguranje. Nema šanse da američkim vlastima predstavlja teret bilo koje vrste - istakao je Najdžel Faraž.

Informer

Novak Đoković

Inače, Novak je prošle godine poražen u finalu US Opena od Danila Medvedeva, a svako učešće na Grend slemu je od krucijalne važnosti zbog trke oko pehara sa četiri najveća turnira sa Špancem Nadalom.

Podsetimo, prethodno je još jedan britanski političar Tjeri Bode stao u odbranu Đokovića i na svom Tviteru javno kritikovao odluku predsednika SAD-a Džona Bajdena.