Autor: Informer.rs

19.06.2022.

17:45

Foto: Tanjug/AP

Sport

NEVIĐENI SKANDAL U HALEU! Medvedev PSOVAO trenera! Francuz nije želeo da trpi PONIŽENJE, a njegov GEST dovoljno govori... (VIDEO)

Drugi put u deset dana Danil Medvedev gubi finale turnira! Nakon šta je u Hertogenbošu poražen od anonimusa Tima van Ritovena, ruski teniser je danas doživeo neuspeh i u Haleu. Od njega je bio bolji Hubert Hurkač i to izuzetno ubedljivo - 2:0.

Ipak, čitav meč ostao je u senci neverovatnog skandala koji je napravio upravo Danil Medvedev. Rus nije imao nikakve šanse, ništa mu nije išlo od ruke, a sav bes iskalio je na svom treneru Žilu Servari. Francuski trener je ostao zatečen i nakon toga bez reči otišao sa tribina...

Medvedev je doživeo težak bes, a epilog svega video se kada je Servara pokupio torbu i napustio teren. Francuz nije želeo da trpi poniženje koje mu je pružio njegov "izabranik", a pravo je pitanje kako će izgledati njihova saradnja u budućnosti! 

Inače, ovo nije prvi put da se dešava sličan verbalni sukob Medvedeva sa svojim trenerom. Gotovo ista situacija dogodila se i na Australijan openu 2021. godine, kada je Medvedev tokom meča sa Filipom Krajinovićem takođe vikao na svog trenera Servaru! Francuz je i tada otišao sa stadiona, ali je pitanje da li će i ovoga puta ostati nem na njegove uvrede. 

Imaće sada Medvedev nekoliko dana "pauze" budući da nema pravo nastupa na Vimbldonu, ali ga očekuje turnir u Maljorki gde je postavljen za prvog nosioca.