Autor: Informer.rs

21.06.2022.

16:30

Foto: reuters

Sport

ČUVENI AMERIKANAC PODIGAO GLAS ZBOG ĐOKOVIĆA: Ludi ste ako mislite da mu to ne smeta...

Teška godina za Novaka Đokovića. Zbog toga što nije vakcinisan protiv korona virusa nije mogao da igra na Australijan openu, potom na Indijan Velsu i u Majamiju, a pitanje je da li će se takmičiti na Ju Es openu.

Ponovo umešala prste, na Vimbldonu neće biti bodovanja, jer su Englezi kažnjeni pošto su zabranili učešće Rusima i Belorusima. Pitanje je da li će Srbin biti među prvih sedam na ATP listi posle Vimbldona jer će izgubiti veliki broj bodova. 

- Nijedan drugi igrač nije morao da se suoči sa tako velikim problemima. Nije fer! Moram to da kažem - rekao je legendarni američki teniser Džon Mekinro.

Informer

Džon Mekinro razume Novaka Đokovića

Mekinro je tokom karijere često bio na udaru jer je uvek bio bez dlake na jeziku, pa najbolje može da razume ono s čime se Đoković suočava.

- Ovaj momak je pronašao izlaz iz teških situacija više nego bilo koji drugi igrač u istoriji tenisa. Ako mislite da mu to ne smeta, vi ste ludi! On je toliko mentalno jak da može da se nosi i nekako usmerava svoj bes i frustraciju zbog onoga što on vidi kao nedostatak poštovanja, a to osećam i ja – istakao je legendarni Džon Mekinro.