Autor: Informer.rs

22.06.2022.

13:59

Foto: ap photo

Sport

PANIKA, NEŠTO OZBILJNO NE ŠTIMA! Nadal je ljut, frustriran...

Nadal trenira u Londonu, ali nije zadovoljan kako teku pripreme za Vimbldon. Trenirao  je sa Kamilom Majhšakom, Poljakom, trenutno 91. na svetu. Nadal i Majhšak su sparingovali, a u trenutku prekida treninga rezultat je bio 6:3, 4:1 za Poljaka.

Fransisko Rođ smatra da nema razloga za brigu i smiruje navijače četvrtog tensiera sveta.

- Nešto slično viđamo ovde od Nadala i u prethodnih nekoliko godina. Na početku nam je uvek teško. Drugačija dinamika na travi, jednostavno nije igrao turnire na travi. U prošlosti smo igrali po nekoliko turnira na ovoj podlozi, ali sada smo došli direktno ovde - izjavio je Rođ.

Informer

Rafael Nadal nije zadovoljan

Nadal je bio baš ljut posle treniga sa Poljakom. S druge strane, možda Španac samo nastavlja igru da zavara rivale. s obzirom na to da mesecima kuka zbog povrede, što se na terenu ne vidi.

- Nije prvi put da je Rafu iznervirao nivo na treningu, neće biti ni poslednji. Ovo je normalno na početku pripreme na travi. Trenirao je u Majorki četiri, pet dana, ali nije isto ovo sa onime kada samo udarate lopticu iz mesta i ništa ne očekujete. Normalno je da je na početku teško.

Nadal na Vimbldon dolazi sa dve titule iz prva dva Grend slema sezone, pobedio je na Australijan openu i Rolan Garosu. Turnir je osvajao dva puta, a ove godine biće drugi nosilac, iza Novaka Đokovića, koji brani trofej u Londonu.

Vimbldon počinje 27. juna, a žreb je na programu u petak od 11 časova.