Autor: Informer.rs

27.06.2022.

16:10

Foto:

Sport

PUKLA LJUBAV! Krajinović OKONČAO trogodišnju vezu sa srpskom lepoticom!

Zaljubljeni par je pre mesec dana raskinuo vezu, dok se Anđela posle raskida sa Filipom stana iselila iz Krajinovićevog stana u luksuznom naselju "West65".

Povod razlazu bila su česta Filipova putovanja i razdvojenost sa Anđelom, koji su veoma uticali na njihove emocije, saznaje Telegraf.

- Filip je u poslednje vreme stalno na turnirima, a Anđela je retko boravila sa njim. Australija je bila poslednji turnir na koji su potovali zajedno. Nakon toga je sve mečeve pratila od kuće i prilično su se odaljili - govori izvor blizak teniseru i nastavlja:

- Filip je fokusiran na karijeru i maksimalno se posvetio treninzima zbog čega im je i komunikacija bila proređena. Sve to dovelo je do gašenja emocija, pa su seli i porazgovarali. Doneli su zajedničku odluku da je najbolje da se rastanu prijateljski - navodi izvor za Telegraf.

Anđela je se posle te odluke spakovala, napustila Filipov stan i vratila u svoj. Iako su raskinuli, njih dvoje su ostali u prijateljskim odnosima.

Podsetimo, Filip i Ađela su već jednom raskidali. Početkom 2020. godine okončali su vezu posle par meseci zabavljanja ali su se ubrzo pomirili i počeli zajednički život.