Autor: Informer.rs

28.06.2022.

11:35

Foto: Tanjug/AP

Sport

KECMANOVIĆ SKINUO VELIKU BRIGU PRED DRUGO KOLO: Neće biti 3.000 Čileanaca koji vrište na mene...

Rival Miomiru Kecmanoviću u drugom kolu biće Čileanac Alehandro Tabilo koji je posle velike drame sa 13:11 u super taj-brejku petog seta sa 7:6 (6), 6:2, 1:6, 4:6, 7:6 (11) izbacio našeg Lasla Ðerea.

Kecmanović je ranije ove godine igrao sa Tabilom na gostujućem terenu, pa je Čileanac na šljaci u Santijagu bio bolji u dva seta.

- Igrao sam protiv Tabila u Santijagu kada smo se lepo proveli u Čileu. Sada se nadam da će biti bolje po mene zato što je trava i nemam 3.000 Čileanaca koji vrište na mene. Nadam se da ću moći da odigram dobro i da zakažem taj meč sa Noletom - kazao je Kezmanović, prenosi B92.

Informer

Miomir Kecmanović

Sa srpskim teniserom je na turniru David Nalbandijan, čuveni argentinski teniser sa kojim sarađuje već neko vreme, ali nije uvek uz njega na turnirima širom sveta.

- Super se slažemo, dosta je zahtevan i traži puno, uvek te gura, šta god da uradiš uvek može još, uvek može više, imam dobar balans sa njim i Johanom i to lepo funkcioniše. Ima svačega na čemu možemo da radimo, pre svega kretanje, servis, pa i razmišljanje na terenu, mentalni deo. Svašta možemo da uradimo, ovde smo, a imamo još mnogo prostora da svi napredujemo.