Autor: Informer.rs

02.07.2022.

13:50

Foto: REUTERS/Toby Melville

Sport

MOGAO SAM MNOGO, RAZOČARAN SAM... Kecmanović TUŽAN nakon poraza od Novaka!

- Novak je odigrao sjajno, nije mi dao da igram kako ja mogu. Nisam se snašao, sigurno je da sam mogao bolje i razočaran sam što nisam više pružio, bilo je izuzetno teško - rekao je Kecmanović za "Sportklub". 

Prvi put je Miomir Kecmanović igrao na Centralnom terenu Vimbldona, bio je to dodatan "problem" budući da je pritisak bio ogroman. 

- Bilo je lepo, ali je to pritisak. Nerealno, celo to okruženje, treba mi još ovakvih mečeva da bih mogao da prevaziđem to. Ovo mu je 24. pobeda na Centralnom terenu, preteško je svakako, a posebno kada je Novak rival - dodao je srpski teniser. 

Informer

Iako je publika pokušava da "opusti" Kecmanovića, srpski teniser se nije snašao, posebno slab je bio u prvom setu, a onda je bilo teško da se vrati u meč. 

- Bio sam stegnut kroz čitav prvi set, bilo mi je teško da se snađem. Nisu ušle neke lopte koje inače ulaze. Lako se izgubi ritam i onda je nemoguće vratiti se. Publika je bila fenomelna, uspevao sam na momente nešto da uradim, ali nažalost nije bilo dovoljno - podvukao je Miomir Kecmanović.