08.07.2022.

12:00

Foto: Reuters/Paul Childs

Sport

ONA JE SMIRILA KIRJOSA! Kontroverzni teniser briljira na terenu, a van njega UŽIVA S STUDENTKINJOM PSIHOLOGIJE, PRELEPA KOSTIN JE STALNO UZ NJEGA! (FOTO GALERIJA)

Nakon što je Rafael Nadal predao meč zbog problema sa stomačnim mišićima, australijski teniser Nik Kirjos izborio je direktan plasman u finale turnira.

Ovo je sigurno najbolja sezona karijeri kontroverznog tenisera. Godinama se uglavnom pričalo o skandali na terenu, a i van njega, a sada je uspeo da uradi ono što je mnoge oduševilo.

Početkom godine je u paru sa svojim najboljim prijateljem Tanasijem Kokinakisom osvojio Australijan Open u dubl konkurencij, a sada ima priliku da podigne trofej na najeltinijem teniskom takmičenju.

Informer

Nik Kirjos

Mnogi su primetili da je sa njim na svakom putovanju njegova devojka Kostin Haci koja je najveća podrška svom partneru.

Nik i Kostin su stupili u vezu krajem prošle godine, a od tada je Kirjosova karijera krenula u dobrom pravcu.

Sve manje se priča o skandalima po mnogima najkontroverznijeg tenisera današnjice, a mnogo više se govori o njegovim fantastičnim partijama na terenu.

Informer

Kostin Haci

Kostin trenutno sa svojim dragim boravi u Londonu gde ga bodri u najboljim partijama njegove karijere.

Fotografi su dosta puta uslikali ovaj par zajedno u proteklih desetak dana, kako u Vimbldonovom kompleksu, tako i van njega.

Informer

Kostin Haci i Nik Kirjos

Kostin Haci je rođena u Brizbejnu 2001. godine, student je psihologije, ali paralelno se bavi privatnim biznisom.

S Kirjosom se s zbližila u momentu kada je teniser imao koronu, te joj u izolaciji poslao poruku na Instagramu upravo zbog njenog biznisa, a zatim se razvila emotivna veza.

Nik je ove godine najavio da bi moglo uskoro da dođe do braka, a svakako mu trenutni status jako prija što se odlično vidi i po njegovim igrama na terenu.

Pre Kostin, Nik je bio u ljubavi sa teniserkom Ajlom Tomljanovć, a zatim je usledila turbulenta veza sa Kjarom Pasari. Ona ga je optužila za nasilje, zbog toga će sledećeg meseca morati da se pojavi na sudu.

Ipak, finale VImbldona je sigurno jedino o čemu razmišlja sada Nik Kirjos.