09.07.2022.

14:01

Foto: Starsportphoto

Sport

Obradović surovo iskren: Oni nisu prihvatili Teslu, pa kako bi Đokovića?! Novak će POJESTI Kirjosa kao igračku!

I pre početka Vimbldona poznati teniski stručnjak Bogdan Obradović je za Informer. rs rekao da smatra da je Novak Đoković najveći favorit i da će bez dileme finale igrati protiv Rafaela Nadala koji je u odličnoj formi.

Informer

 

Ipak, sticajem okolnosti Nadal se zbog povrede povukao i tako učinio uslugu Niku Kirjosu, koji se automatski plasirao u finale Grend slema, prvi put za 27 godina!

Sa obzirom na to da rival srpskog asa neće biti čuveni Španac, odmah smo nekadašnjeg selektora Dejvis kup reprezentacije Srbije upitali može li Australijanac da iznenadi i pobedi trećeg tenisera sveta?

Informer

 

- Ne da mislim, nego znam da ne može Kirjos da pobedi Novaka! Ma i da se 10 puta planeta okrene naopačke on ne može da pobedi Đokovića- rekao je kao iz topa za Informer.rs Bogdan Obradović i dodao:

- Da se razumemo, on je dobar momak, ali ako gledamo profeisonalno on je šarlatan koji malo trči vamo, malo onamo, malo se trudi, malo šeta, malo pokušava kroz noge, malo pravi zaj****e, ali nikada neće biti u rangu jednog Rodžera Federera, Rafaela Nadala ili Novaka Đokovića! 

Informer

 

Jete Kirjos pružao vrlo dobre partije na ovogodišnjem Vimbldonu, ali Obradović nema ni promil sumnje da će osvajač 20 Grend slem titula izdominirati protiv igrača koji mu je bio podrška u teškim trenucima tokom njegovog maltretiranja u Australiji!

- To je kao da dođete u zoo vrt i gađate slona klikerima! Neki će ga pogoditi možda, neki pecnuti, ali Novak Đoković je ozbiljna zver! 

Informer

 

Poznato je da je publika u Londonu specifična i da u prošlosti nije bila blagonaklona prema Srbinu. Sa druge strane, tek Kirjos nije njihova "šoljica čaja". Mnogi se sada pitaju na čijoj će strani biti u nedelju od 15:00 časova! Obradović smatra da to nije ni važno:

- Znate kako, Novak je navikao da ga mrze i da ga vole, ali oni nisu prihavtili ni jednog Nikolu Teslu, Mihajla Pupina, Milevu Marić koja je još bitnija od Ajnštajna, pa zašto bi Novaka? Znate kako će to izgledati? Novak će biti kao tiranosaurus na livadi koji je spreman da pojede igračku- zaključio je Bogdan Obradović za Informer.rs.