Autor: Informer.rs

10.07.2022.

11:37

Foto: reuters

Sport

POTRESNA ISPOVEST NIKOVOG BRATA: U njegovom životu je vladao haos, nismo razgovarali, a onda se ona pojavila!

Ovo je Niku Kirjosu prvo grend slema finale i to protiv vlasnik 20 grend slem trofeja, koga je u dva dosadašnja međusobna meča savladao. 

Kirjosovu karijeru do sada su obeležili skandali, šokantne izjave, pa i protiv Đokovića, borba sa depresijom, želeo je da se ubije.

Uspeo je da sve to ostavi iza sebe, a o tome je pričao i njegov brat Kristos Kirjos koji je istakao koliko su svi srećni zbog njega. Nik Kirjos u 2022. godini skoro da ne liči na sebe, a za sve je kriva njegova devojka Kostin Haci.

- Veći deo proteklih šest ili sedam godina nisam kraj sebe imao svog malog brata. On je bio toliko nesretan u sebi da je isključio sve one koji su ga voleli. Bio je potpuno rastresen, uvek zabrinut zbog nečega - napisao je u svojoj kolumni za "Sydney Morning Herald" Kirjosov brat Kristos.

Informer

Kostin Haci je spasila Nika Kirjosa

- Svet ga je promenio, tenis ga je promenio. Ljudi to nisu ni znali, ali Nik i ja jedno vreme uopšte nismo razgovarali. Međutim, nova devojka Kostin Haci mu je otvorila oči. Pre nego što je nju upoznao, u njegovom je životu vladao haos. Dobio sam opet svog mlađeg brata, a mama i tata su svoga sina. On je za nas već pobednik, jer nemam što drugo da kažem kada vidim da sazreva u srećnu i ispunjenu verziju sebe. To je sve što sam tražio, želim da vidim kako pobeđuje u svim životnim aspektima.