Autor: Informer.rs

11.07.2022.

21:41

Foto: Starsport

Sport

BEOGRADOM GRMELO NO-LE, NO-LE! DOBRODOŠAO, ŠAMPIONE NAŠ! Pogledajte VATROMET EMOCIJA kada je Novak Đoković izašao pred SRPSKI NAROD! (VIDEO)

No-le, No-le grmeo je Beograd, Srbija je dočekala svog junaka, a on nije časio časa, posle dobrodošlice voditeljke Marije Kilibarde uzeo je reč:

- Takva nam je sudbina da moramo da prolazimo kroz trnovit put! Ipak, uvek postoji svetlo na kraju tunela! To ste vi!

-  Nekoliko puta sam bio na ovom balkonu i 2010. godine sa Dejvis kup reprezentacijom! Jelenom, Jankom, Viktorom, Anom, Nenadom... Jesu Boba Živojinović i Monika Seleš obeležili jednu etapu, ali su u u onih 10-15 godina stasavali teniseri, među kojima ja... taj neki srpski inat i volja za životom  i pobedom su presudili!

- Imam blagoslov da sam u sportu koji toliko volim i uz koji sam uspeo da postignem velike uspehe, a zahvalan sam što uvek mogu da proslavim to sa vama! Jedno veliko hvala svima što ste došli! Divni ste! Puno srpskih trobojki, puno dece, mladih ljudi. To mi ispunjava srce! Hvala vam i volim vas! Za ovakve trenutke vredi živeti raditi! Dostigao sam velike visine i osvojio sam sve velike torfeje, ali trofeji su trofeji, ali momenti gde delimo uspeh zajedno i gde se povezujemo na svakom nivou nosiću u srcu do kraja života! Ovi ljudi nemaju obavezu da budu ovde, a opet su se pojavili! Ulepšali ste mi veče, dan, godinu, život...

Pogledajte trenutak kada je Novak izašao na balkon.