Autor: Informer.rs

13.07.2022.

07:58

Foto: printscreen

Sport

POJAVIO SE SNIMAK! Englezi u neverici, princ Vilijam sočno psuje na Novakovom meču! (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se video kako princ Vilijam sočno psuje tokom meča Kamerona Norija i Novaka Đokovića koji je na kraju osovjio Vimblfon pobedom protiv Nika Kirjosa u finalu (3:1).

Kraljevska porodica ima stroge protokole i mora da ih se pridržava, ali i oni su ljudi od krvi i mesa. Tako je Vilijam posle jedne katastrofalne greške Norija tokom meča sa Novakom sočno opsovao.

Ne, ne, ne, je** ga - opsovao je Vilijams, a nije imao sreće jer je baš u tom trenutku bio u kadar prenosa. 

Ovakav rečnik nije dozvoljen članovima kraljevske porodice u javnosti, a tokom finala Đokovića i Kirjosa nismo primetili da se princ Vilijam toliko nervirao...

Inače, mali princ Džordž morao je da odelo i kravatu na finalu bez obzira na vrućinu i činjenicu da je on još uvek dete, pa se moglo videti da negodije, ali morao je sve da istrpi. 

Pored toga, Novak Đoković poklonio se Kejt Midlton prilikom ceremonije dodele pehara, dok je bilo i onih koji su se pitali zašto se vojvotkinja nije pozdravila sa Đokovićem nakon toga.

Podsećamo, posle finala 2019. godine u kom je Novak pobedio Rodžera, Kejt se malo zanela. Prišla je Švajcarcu i stavila  ruku na njegovo rame i kratko su porazgovarali. Tada se našla na udaru kraljevske porodice, jer je za njih taj potez bio "neprihvatljiv i nepotreban."