Autor: Informer.rs

16.07.2022.

10:16

Foto: reuters

Sport

OGLASILI SE KANAĐANI, ĐOKOVIĆA OPET UCENJUJU! Ili će da zavrne rukav i primi vakcinu, ili...

 

Kanada, kao i Sjedinjene Američke Države ima strogu kovid politiku. Navakcinisani ne mogu da uđu u zemlju, a Lapjer je  potvrdio da Đokovića neće biti na turniru zbog toga što nije vakcinisan. Znamo da je Đoković posle Vimbldona rekao da se neće predomisliti i vakcinisati.

Vakcina ili Novak ne igra

- Imaćemo sjajan turnir, svi najbolji igrači će biti tu osim dvojice i znamo razloge njihovog izostanka - rekao je Lapjer, a potom dodao: 

- Ili će vlada Kanade da promeni pravila u vezi sa vakcinacijom, ili će on da zavrne rukav i primi vakcinu. Ali, mislim da nijedan od tih scenarija nije realan - dodao je  Lapijer.

Čelnik mastersa kaže da je Nadal prijavljen za turnir i da je njegov hotel već bukiran, kao i da će igrati Danil Medvedev, koji je bio suspendovan na Vimbldonu.

Informer

Male su šanse da NOvak Đoković zaigra u Montrealu

- Nadal zaista želi da dođe u Montreal i njegove hotelske sobe su već bukirane. Poslat mu je sanduk lopti koje će koristiti tokom turnira za pripremu. On bi trebalo u ponedeljak da se vrati treninzima.  Medvedev me lično pozvao da mu pomognem da dobije vizu za svoju ženu kako bi i ona mogla da pođe sa njim - rekao je direktor turnira u Montrealu i napomenuo da će i Nik Kirjos 90 odsto biti na turniru.

Turnir u Montrealu igra se od 5. do 14. avgusta, jedan je od turnira koji igračima služi kao priprema za Ju Es open koji počinje 29. avgusta.