Autor: Informer.rs

17.07.2022.

10:35

Foto: Starsportphoto

Sport

ITALIJAN OPASNO ISPROZIVAO AMERIKANCE! Turniru su vam popularni samo zbog Novaka, najboljeg u istoriji!

Novak Đoković je nedavno osvojio Vimbldon, ali je dan nakon toga pao na sedmu poziciju na planeti, jer se u Londonu nisu računali bodovi, pošto je ATP kaznio Engleze jer su zabranili Rusima i Belorusima da se takmiče zbog rata u Krajini.

Italijan uz Novaka

Malo je verovatno da će se Novak Đoković takmičiti u Kanadi i Americi jer nije vakcinisan, pa zbog kovid protokola ne može da uđe u pomenute države.

Flavijo  Koboli je oduvek bio navijač Đokovića, pa ga, pored ostalog, zbog toga boli sve ono što se trenutno dešava.

Novak će na US openu igrati samo ako se zakon promeni pre 29. avgusta, odnosno ako se dozvoli ulaz u zemlju nevakcinisanim strancima.

- Mislim da bi bilo dobro da mu dopuste da igra u Americi, jer je on jedan od razloga zbog kojih su ti turniri uopšte popularni - dodao je 20-godišnji Italijan, trenutno 137. na ATP rang listi.

Informer

Starsportphoto

Ne znam stvarno šta bi trebalo da radimo, ali mislim da to što će najbolji igrač u istoriji ispasti iz Top 20 na kraju godine nije dobro za tenis. Svi ćemo sigurno osetiti težinu toga -  rekao je Koboli za "OA Sport".

Brojni američki mediji smatraju da će tamošnja vlast napraviti grešku ako Novak Đoković ne bude igrao na Ju Es openu, sada se javio i američki senator Dru Springer i oštro udario po Bajdenu. Žestoko je isprozivao predsednika SAD Džo Bajdena zbog Novaka Đokovića.