Autor: Informer.rs

26.07.2022.

17:11

Foto: Starsportphoto

Sport

ĐOKOVIĆEVA SNAJKA PROGOVORILA O NOVAKU I JELENI! Otkrila i kako se slaže sa njihovom decom!

Ova uspešna i odlučna dizajnerka kupaćih kostima za Telegraf.rs progovorila je o svim navedenim temama, a na početku razgovora otkrila je koja titula joj najviše imponuje prilikom predstavljanja u javnostipredstavljaju.

- Volim da me najvave po onom po čemu sam poznata. Prvo sam krenula da se bavim modelingom, zatim sam prešla na televiziju, postala sam novinarka, bila sam i u šoubizu, bila sam i u sportu, tu sam se nekako i pozicionirala, pogotovo zbog projekata na kojima radim. Tako da najviše volim da me oslovljavaju imenom i prezimenom jer sam toliko godina radila na tome. Žensko sam i radim na sebi u potpunosti te smatram da nisam rođena da budem samo nečija devojka, žena, snajka, kuma i ostalo- rekla je Saška Veselinov za Telegraf i dodala:

Informer

 

- Očekivala sam da će naša veza biti zanimljiva medijima. Novinari dugo nisu znali za tu našu vezu iz prostog razloga što Đole ima svoj posao, ja imam svoj i nisam želela da se moj rad poništava onog trenutka kada se sazna da sam u vezi sa Đoletom. On je osoba kao i svaka druga, jedino što nosi to prezime i sve što ide sa tim.

Otkrila je izabranica Novakovog mlađeg brata da li su u početku krili vezu zbog pritiska javnosti?

- Imam više odgovora na to pitanje. Pre svega, nismo krili, išli smo na Zvezdinu utakmicu gde imaš u hali 10.000 ljudi, zagrlimo se, poljubimo se. Generalno, posle mesec dana smo se uselili u zajednički stan, tako da nije tu bilo nikakvo sakrivanje, ali što se tiče medija nije bilo potrebe da se eksponiramo. Smatram da kada neko previše pokazuje svoju vezu, kada piše citate i iskazuje ljubav na društvenim mrežama to nije to. Meni to nije potrebno jer ja to živim kod kuće. Tako da, dok nas niste uhvatili niste znali. Za Srbija Open sam bila zadužena za edije i vip zvanice, pošto sam, eto, dugo na televiziji i imam sve kontakte. Onda nije morao da zaposli neku drugu osobu da mu to radi nego sam to bila ja. Što se tiče osnivanja mog brenda on je neko ko mi je mnogo pružao podršku i kada bih ti rekla da je išao sa mnom da kupuje materijale, pomagao mi je na razne načine, što nosio što lično birao, bio je uključen u razne procese nastajanja brenda. Mi smo pre svega prijatelji i to je stub svega.

Otkrila je i kako je živeti sa Đorđem Đokovićem...

- To je vrlo interesantno pošto mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Pose dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili došao je kod mene i rekao " ne mogu više da prenosim te stvari", pošto on uzme neku torbu napuni stvarima za par dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako. Onda je samo rekao "voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću". I tako smo i otpočeli zajednički život i stvarno je prelep osećaj. Svakako da radimo zajedno razne stvari po kući ali pomoć je uvek dobrodošla. Ko kaže da ne voli pomoć laže, nije normalan. Imam pomoć.

Informer

 

Progovorila je Saška i o odnosu sa porodicom Đoković, pre svega sa Jelenom i o nedavnom "ukrštanju mikrofona" sa njom nakon Novakovog dočeka u Beogradu. 

- Mi odemo i na putovanje svi zajedno i sa decom. Njihovu decu obožavam i oni mene. Čim smo se upoznali nekako smo kliknuli i baš smo pravi drugari. Na toj proslavi smo se uhvatile mikrofona jer su svi pre nas to učinili i rekla smo "To mi nije trebalo. Znaš ti, znam ja, ok to ćemo". Tako da, u super smo odnosima stvarno.

Neki bi rekli zašto dizajnira kupaje ušla u porodicu Đoković. Ti ovakvim potezom rušiš te predrasude.

Informer

 

- Jako sam ambiciozna i znam da mogu, vidim koliko vredim i nije mi to fokus. Želim da se udam jednog dana iz ljubavi. Što se tiče kolekcije svi koji me prate na mrežama znaju da dosta vremena tokom godine provodim na letnjih destinacijama. Kupaći kostim je broj jedan od stvari koje vam trebaju na putovanju i meni je mnogo bitan. Ja mnogo volim leto. U februaru ove godine išli smo da gledamo Noleta na turniru i kao i svakoj ženi trebao mi je onaj jedan kupaći više. Počela sam da gulam, tražila sam razne brendove ali nije bio neki širok asortiman. Onda sam tražila krojačicu koja bi mogla da mi to sašije. Sve se to dešavalo oko dva tri sata ujutru. Generalno sam noćna ptica i najviše volim da radim noću. Samo mi je prošla jedna misao kroz glavu "ko zna koliko devojaka ima isti problem kao ja. Zašto ja ovo ne bih dizajnirala? I tako je sve krenulo". Smatram da nema dovoljno kvaliteta na našem tržištu i ja sam želela da promenim to. Želela sam da donesem neke inostrane trendove upravo kod nas. Ja sam vaga u horoskopu i volim da sve bude perfektno. Recimo kada dođe moj dan (dan venčanja prim. aut) želim da moj kupaći bude dizajniiran kako treba, kao ovaj "team bride" iz moje kolekcije.

Otkrila je Saška i da li razmišlja o venčanju ...

- Jednom sam već ponela venčanicu ali sam tada bila samo model na jednom editorijalu. Ne znam šta bih ti rekla, živimo dan za danom i nije da imamo sada neke planove dosta unapred. Đole oduvek želi da postane otac. On je dupli rak, emotivac, neverovatan je i dosta je porodičan čovek. I ja sam. Tako da mislim da će se to desiti baš u pravom trenutku. Svakako da pričamo na tu temu, od početka naše veze  pričamo o tome ali će se desiti kada to bude trebalo. U medijima se pojavljivala informacija da smo mi više od godinu dana zajedno što nije istina a niko nas i nije pitao koliko smo tačno zajedno pa eto prilike da to i kažem. Prvog avgusta nam je prva godišnjica veze i ići ćemo u Hrvatsku da proslavimo on i ja sami, tako da upravo razmišljam šta da mu poklonim.