Autor: Informer.rs

27.07.2022.

08:24

Foto:

Sport

VEČITO PITANJE - GDE ĆE NOVAK STATI? Zbog ove Goranove izjave mrzitelji su u panici!

Nedavno je na Vimbldonu Novak Đopković osvojio 21. slem, sedmi u Londdonu, četvrti u nizu, pa je neporažen na 28 mečeva zaredom. Ipak ima jedan grend slem manje od Rafaela Nadala.

Goran Ivanišević je za "Slobodnu Dalmaciju" pričao o situaciji u kojoj je Novak. Na pitanje koliko kao trener želi da ima grend slem titula sa Novakom, nije želeo mnogo da filozofira.

Pustite Novaka da igra

Nole bi mogao da juri 22. grend slem u Njujorku, ako dozvole ulazak u Ameriku nevakcinisanima protiv korone.

Teško je reći koliko će imati na kraju, uskraćuju mu sada Ju Es Open. Australija je dobra vest, to da nije više uslov obavezna vakcinacija, ali Vlada mora da mu izbriše tri godine kazne. To bi moglo da bude u redu. Ako obojica budu zdravi, ne znam gde će stati - zaključio je Goran Ivanišević, a ova njegova izjava mogla bi dodatno da uplaši Novakove mrzitelje 

Informer

Goran Ivanišević

- Cilj je da Novak igra što duže, ne bojim se. Nemam ja tu neki cilj, neka se igra i neka mu dozvole da igra - kazao je Goran koji je fasciniran trkom Đokovića i Nadala, ali nije  želeo ni da se bavi prognozom koliko će Novak imati grend slem titula na kraju karijere. 

Da je neko pre deset godina rekao da će i on i Nadal prestići Federerera, ne bi verovali. Ja sam, dok još nisam bio u timu, rekao da će i Novak i Nadal imati više slemova od Rodžera, sada se to ostvaruje.

Bonus video