Autor: Informer.rs

10.08.2022.

12:59

Foto: Tanjug/AP

Sport

NOLE U ZAGRLJAJU LEPOTICE! Da li će Jelena biti ljubomorna?

Posle trijumfa na Vimbldonu, nakon što je u Londonu osvojio 21. grend slem, je proveo naš as nekoliko nedelja u Crnoj Gori na odmoru.

Novak sa najlepšom Srpkinjom

Po povratku u Beograd imao je interesantan susret u Teniskom centru Novak. Poseti ga je zvanično najlepša Srpkinja, aktuelna Mis Srbije - Anja Radić, koja će u decembru ove godine predstavljati našu zemlju u borbi za Mis sveta. Šta li će mu reći supruga Jelena?

Ona je ponosno podelila fotografiju sa Novakom na svom Instagramu, uz reči da je njen uzor i najbolji u istoriji tenisa.

- Viša energija uvek pobeđuje. Ima li boljeg osećaja od onog kada u jednom danu sretneš svog uzora i imaš priliku da gledaš najboljeg u istoriji tenisa - Novaka Đokovića - napisala je Anja uz njihovu zajedničku fotografiju.

Novak Đoković trenutno ne učestvuje na Mastersu u Montrealu, koji se održava ove nedelje, jer  u Kanadu ne može da se uđe ako nisi vakcinisan i državljanin ove zemlje. Isto pravilo važi i za SAD, tako da su šanse minimalne da ćemo Novaka Đokovića gledati na US openu ove godine, koji počinje 30. avgusta.

Bonus video