Autor: Informer.rs

12.08.2022.

09:43

Foto: USA Today

Sport

BRUTALNI KIRJOS ODUVAO RIVALA! Nik u strašnoj seriji!

Fantastični Kirjos je sa 2:0 u setovima, posle svega sat vremena igre, eliminisao sunarodnika Aleksa de Minora – 6:2, 6:3.

Iako De Minor nije igrao loše koliko govori rezultat, prvi set je izgubio dosta ubedljivo.

U drugom setu je viđena razmena brejkova na startu, ali je ipak Nik rešio sve u svoju korist! Kirjos u četvrtfinalu Mastersa u Montrealu igra protiv Poljaka Huberta Hurkača, koji je prethodno "okrenuo" Alberta Ramosa.

Mladi Britanac Džek Drejper je došao do najboljeg rezultata u karijeri, pošto je došao do plasmana u četvrtfinale jednog Masters turnira, a prethodno izbacio Cicipasa, sada je istu sudbinu rezervisao za Gaela Monfisa.

Njegov protivnik u četvrtfinalu Montreala biće Španac Pablo Karenjo-Busta, koji je iznenadio Italijana Janika Sinera sa 6:2, 6:4.

Tomi Pol, Amerikanac koji je prethodno šokirao Karlosa Alkarasa. Pol, 34. teniser sveta, sada je pobedio Marina Čilića neočekivano lako – sa 6:4, 6:2 posle nešto manje od sat i po vremena borbe.

Pol u četvrtfinalu turnira igra protiv engleskog predstavnika Dena Evansa, koji je prethodno bio bolji od Tejlora Frica sa 2-1 u setovima (7:6, 1:6, 7:5).