Autor: Informer.rs

17.08.2022.

14:19

Foto: Ilustracija

Sport

LICEMERI - NOVAKA SU MALTRETIRALI, A AMERIKANAC DOČEKAN RAŠIRENIH RUKU! Sramna odluka Australije!

Teško da će se ikada Novak Đoković oporaviti od torture koju je doživeo početkom godine u Australiji. Tamošnje vlasti maltretirale su i mrcvarile najboljeg tenisera svih vremena, a sada su smreni za potpuni preokret... Naime, američki plivač i deklarisani antivakser Majkl Endru dobrodošao je u Australiju! 

Amerikanac bi ovog petka trebao da nastupi na manifestaciji "Duel u bazenu", a bez obzira na svoj status vakcinacije i stavove o istoj dobio je dozvolu da dođe u Australiju. Istina, pravila su se od slučaja Novaka Đokovića promenila, ali...

Informer

Majkl Endru je jedini sportista koji je tokom Olimpijskih igara u Tokiju prošle godine odbijao da nosi masku. Bio je član američkog tima, a sa štafetom 4*100 metara mešovitim stilom stigao je do zlatne medalje. Sada će ponovo predstavljati svoju zemlju, a u Australiju su makse još uvek na snazi. 

Nakon što je Novak u januaru deportovan iz Australije, automatski je dobio trogodišnju zabranu ulaska u tu državu, ali poslednje informacije daju nadu našem asu da bi već sledećeg januara mogao da juriša na svoju desetu titulu u Melburn parku. 

Glavno pitanje u ovom momentu je da li će Novak Đoković imati pravo nastupa na US openu koji počinje 29. avgusta.