17.08.2022.

18:20

Foto: AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Sport

SKANDAL! Poznati teniser optužen za nasilje u porodici

On je u maju 2020. godine bio uhapšen zbog  nasilja nad svojom ženom Neli, pušten je uz kauciju, pa će sada morati na sud.

Njegova bivša žena je iznela niz optužbi u izjavi za tamošnje medije. 

- Na dan svadbe sam otkrila da me vara i da se viđa sa drugom osobom. Oko pet-šest meseci posle venčanja je počelo nasilje i ponižavanje, potom je usledilo i fizičko nasilje - rekla je Neli.

Informer

Nikoloz Basilašvili

Neli je zatim otkrila detalje njihovog odnosa.

- Sećam se jednom prilikom kada sam legla da spavam posle svađe i probudio me je tako što me polio hladnom vodom, bacao mi je hranu na glavu, čupao me za kosu. Kada bi napravio uspeh na terenu dolazio je kući i vikao 'ja sam kralj', sve kako bi se ja ponašala kao njegova služavka - rekla je Neli.

Njih dvoje imaju sina Lukasa koji rodio 2015. godine.

- Veći deo trudnoće provela sam sama, on je insistirao da što više vremena provodim u kući zbog trudnoće i poslušala sam ga. Tokom tog perioda me je često vređao i mene i članove moje porodice, nazivao nas je 'pacovima - 'zmijama' i slično - dodala je Neli.

Govorila je i o tome zašto se nije odmah razvela.

-U skoro svakom razgovoru sa porodicom sam spominjala da želim da idem, nisu bili iznenađeni kada su čuli za razvod. Jednostavno, plašila sam se da ga napustim ranije - zaključila je ona.