Autor: Informer.rs

17.08.2022.

18:49

Foto:

Sport

SVE OČI UPRTE U HRVATA! Uoči meča sa Nadalom poručio: Želim da se ZABAVIM!

Hrvatski i španski as se sastaju u drugom kolu Mastersa u Sinsinatiju u četvrtak od 1 ujutru po srednjeevropskom vremenu.

Ovo će biti peti međusobni duel Nadala i Ćorića, a hrvatski teniser ima lep skor, tačnije dve pobede protiv favorita!  Jednu je izvojevao upravo u Sinsinatiju 2016. godine.

Informer

 

- Igraću bez ikakvog pritiska. Želim samo da se zabavim, sada više nego ikada. Nisam igrao ovakve mečeve skoro dve godine i mnogo mi nedostaju. Sigurno sam više uživao u svemu kada sam imao 17, 18 godina. U poslednje vreme sam bio malo i na čelendžer turneji i primetio sam da uživam u tenisu više nego ikada u karijeri- istakao je Ćorić.

Hrvatski teniser ima 25 godina i trenutno je 152. na svetu, a svojevremeno je bio 12. i to 2018. godine. Povrede su ga omele da pokaže koliko može! Ipako, još nije kasno. U prvom kolu Sinsinatija pobedio je Italijana Lorenca Musetija sa 2:0 u setovima. U drugom kolu Sinsinatija u sredu igraju i Filip Krajinović, ne pre 20.00 protivv Stefanosa Cicipasa, i Miomir Kecmanović, ne pre 18.45 protiv Janika Sinera.