Autor: Informer.rs

23.08.2022.

08:13

Foto: Informer

Sport

BLAGO SRBIJE - ZAGRLJENE IKONE SVETSKOG SPORTA! Da se NAJEŽIŠ - NOVAK se POKLONIO "šestorici veličanstvenih"! (FOTO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković iskoristio je slobodno vreme u subotu i uveličao oproštaj "šest večičanstvenih" vaterpolista koji su u Beogradu i zvanično okončali reprezentativne karijere. 

Novak Đoković je putem Instagrama iskoristio priliku da čestita i da se zahvali legendama srpskog i svetskog vaterpola  za sve što su učinili u našoj reprezentaciji. 

- Legende, šampioni, uzorni ljudi i sportisti. Bila mi je čast da prisustvujem vašoj oproštajnoj utakmici! Hvala vam na svemu. Šestorica veličanstvenih. P.S. Fićo, Banjica je ponosna što ima najboljeg vaterpolistu svih vremena - napisao je Novak Đoković. 

Filip Filipović, Andrija Prlainović, Duško i Gojko Pijetlović, Milan Aleksić i Stefan Mitrović više neće biti članovi vaterpolo reprezentacije, a zbog svih uspeha koji su postigli sa nacionalnim timom Srbije u Beogradu je upriličen njihov oproštaj. 

U subotu uveče oni su u igru ušli kada je rezultat bio 8:8, Filipović je postigao gol za 9:8, potom su Italijani izjednačili i sudije su četiri minuta pre isteka vremena "odsvirale kraj".