Autor: Informer.rs

30.08.2022.

08:25

Foto: printscreen

Sport

ISPLIVALA AFERA O KOJOJ CEO SVET PRIČA! Nevaljali Nadal sa Šakirom varao devojku!

Svetski mediji bruje o navodnoj vezi Nadala i Šakire.  Španski novinar Žordi Martin otkrio je da su navodno teniser Rafael Nadal i pevačica Šakira bili u vatrenoj aferi 2009. godine, o čemu se inače već godinama šuška. 

Šakira i Nadal u vezi

Inače, u to vreme je Nadal bio u vezi sa sadašnjom suprugom Ćiskom, sa kojim inače čeka dete. Sve je počelo tokom snimanja spota za pesmu "Gypsy", gde su Rafa i Šakira imali nekoliko intimnih scena. Bilo je držanja za ruke, zagrljaja, čak i poljubaca... Navodno su se tada zbližili i počeli da se zabavljaju, a Martin nije otkrilo koliko je to sve trajalo.

Interesantno je i da je Šakira u romansu sa Pikeom uplovila upravo posle snimanja spota za pesmu Vaka Vaka, koja je bila himna Svetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine. Ljubav su pitom krunisali brakom, a razveli se nakon 11 godina, nakon što je fudbaler prevario pevačicu sa mlađom devojkom.

Informer

Šakira i Nadal

Nadal je inače trenutno na US openu, juri 23. grend slem titulu i prvo mesto na ATP listi. Njegov prvi rival je Rinki Hiđikata iz Australije, a taj meč na programu je u noći između utorka i srede.Neće mu biti lako, pošto je sada u centru pažnje svetskih medija, sve zanima njegova afera sa Šakirom i da li je prevao Ćisku. Takođe, Nadalova supruga hitno je primljena u bolnicu, u 31. nedelji trudnoće. 

Informer

 

ekari u privatnoj klinici u Palma de Majorki Ćisku trenutno drže pod nadzorom kako bi se izbegle komplikacije. Prema preporuci lekara Ćiska koja je u poodmakloj trudnoći trebalo bi da bude operisana po hitnom postupku. Na kliniku je primljena u ponedeljak, a uz nju su roditelji, kao i Nadalova sestra, Maribel, inače njena najbolja prijateljica.

Bonus video