Autor: Informer.rs

05.09.2022.

18:22

Foto: Starsportphoto

Sport

IZNENADNA ŠANSA ZA ZVEZDU! Skandal u SVLAČIONICI Monaka! NAJBOLJI igrač BESAN na trenera! Bacio dres...

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak dočekuju Monako na Marakani u okviru prvog meča grupne faze Lige Evrope. Francuski velikan važi za favorita, ali bi srpski šampion iznenada mogao da ima "pomoć" iz Kneževine budući da je nakon pobede Monaka protiv Nice došlo do problema u svlačionici. 

Naime, francuski mediji prenose da je najbolji igrač Monaka Visam Ben Jeder bio izuzetno nezadovoljan zbog činjenice da se nije našao u startnoj postavi. Tunišanin nije dobio šansu ni u finišu zbog čega je 20 minuta pre kraja meča napustio klupu, bacio dres i otišao u svlačionicu. 

Informer

Pokušao je trener Monaka Filip Klemen da "ugasi požar" na konferenciji za medije budući da je demantovao navoda da je došlo do sukoba. Ipak, jasno je da kuva u svlačionici Kneževa baš pred gostovanje na Marakani što bi mogla da bude velika šansa za Crvenu zvezdu. 

- Moj stručni štab mi je rekao da Visam morao da ide u toalet. Posle meča sam ga video kako slavi pobedu sa na svojim saigračima i našim navijačima. Nema baš nikakvih problema sa Ben Jederom - poručio je trener Monaka.