Autor: Informer.rs

02.10.2022.

09:34

Foto:

Sport

LEPA RUSKINJA IZJAVOM O ĐOKOVIĆU SVE UĆUTKALA! Samo Novak ovo može da uradi!

Tomaš Berdih dao je prednost Rodžeru Federeru, koji je nedavno završio karijeru, u GOAT trci, ali Marija Šarapova otvoreno poručuje da je Srbin najveći ikada.

- Novak je najveći teniser svih vremena - rekla je otvoreno Marija Šarapova gostujući u jednoj emisiji, a preneo portal "We Love Tennis".

Šarapova uz Đokovića

- Volela bih da u budućnosti osvoji još mnogo grend slemova... 30, 40!? Samo je nebo njegova granica. Mislim, u slučaju Đokovića, sve je moguće.

Informer

Novak Đoković

Novak Đoković osvojio je do sada 21 grend slem titulu, jedam manje od Rafaela Nadala. Srbin drži i rekord po najdužem zadržavanju na vrhu ATP liste, ukupno 373 nedelje.

Marija Šarapova i Novak Đoković su inače iskreni prijatelji dugi niz godina. 
Novak je uživao da imitira Mariju, da oponaša njene pokrete, stenjanje, čak je jednom prilikom nabavio periku i servirao kao ona. Naravno, sve je to bilo zabavno i smešno lepoj Ruskinji, nikada mu nije zamerila na šalama. 

Informer

Marija Šarapova

Marija Šarapova porodila se polovinom jula, kada je na svet donela sina Teodora. Nešto ranije, udala se za britanskog biznismena Aleksandera Džajlksa, sa kojim se zabavljala od 2018. godine.

Bonus video