Autor: Informer.rs

22.10.2022.

14:24 >> 14:26

Foto: reuters

Sport

ČITAV SVET JE ČEKAO OVE VESTI! Evo gde NOVAK počinje novu sezonu!

Poznat je raspored Novaka Đokovića, makar kada je kraj godine u pitanju. Srpski teniser će nastupati na turniru Svetske lige u Dubaiju od 19. do 24. decembra kada će se spremati za australijsku turneju u slučaju da dobije vizu za ulazak u zemlju. 

- Ponosno objavljujemo jednog od najvećih igrača koji su igrali na ovom turniru, Novak Đoković završiće svoju sezonu 2022. u Dubaiju ove godine na Svetskoj teniskoj ligi - saopštili su organizatori turnira. 

Informer

Na turniru Svetske lige učestvuje 16 tenisera i teniserki. Oni će biti podeljeni u četiri grupe, igraće se singlovi i miks dubolovi. Među prijavljenim učesnicima su Saša Zverev, Dominik Tim, Feliks Ože-Aljasim, Gael Monfis, Grigor Dimitrov, Nik Kirjos, Iga Švjontek, Arina Sabalenka, Paula Badosa, Bianka Andresku, Elena Ribakina...

Novak Đoković će do kraja ove sezone sigurno nastupati na Završnom mastersu u Torinu, dok će o nastupu na Mastersu u Bersiju, gde brani titulu, tek doneti odluku. Kada je reč o Australijan openu, sve su prilike da će srpski as u Melburnu pojuriti svoju 22. grend slem titulu.