Autor: Informer.rs

30.10.2022.

17:59

Foto: printscreen Twitter

Sport

EVO ZAŠTO SU FRANCUZI LUDI ZA NJIM! Scena iz Pariza obilazi planetu! Novak džogira, a ima vremena i za OVO! Teško joj, ali TU JE ĐOKOVIĆ! (FOTO)

Danas je srpski as već primećen kako ležerno džogira po parkovima i ulicama "grada svetlosti", kao da se ne radi o planetarnoj zvezdi.

Tokom karijere Nole je mnogo puta pokazao kakve manire i kućno vaspitanje poseduje i nosi, a sada je još jednom oduševio svet svojim gestom, posebno ljude u Francuskoj.

Naime, Đoković je u toku priprema kako bi ostao u dobroj kondiciji pred predstojeći turnir spazio jednu stariju gospođu koja je sa sobom vukla prtljag. 

U tom trenutku prekinuo je svoj trening, podigao ogroman kofer i bez korišćenja točkića preneo ga na određenu udaljenost, kako bi pomenutoj gospođi barem malo skratio distancu koju mora preći sa ovim ogromnim teretom.

Podsetimo, naš teniser će se u Francuskoj boriti za sedmu titulu i braniti onu osvojenu prošle godine. On je slobodan u prvom kolu, dok će u drugom igrati protiv boljeg iz meča Dijego Švarcman - Maksim Kresi.

Ukupan nagradni fond mastersa u Parizu iznosi 5.415.410 evra.