Autor: Informer.rs

01.11.2022.

13:11

Foto: printskrin

Sport

SNIMAK PREBIJENJA DEVOJČICE OBIŠAO PLANETU! Vavrinka i majka Endija Mareja zgroženi

Oglasili su se i Sten Vavrinka, kao i Džudi Mari, majka Endija Marija, i Jelena Dokić koja zna kako je nesrećnoj devojčici, jer je sve ovo preživela.

Snimak koji se pojavio u javnosti nastao je pre tri nedelje. Kineski državljanin V. L. (50) uhapšen je zbog nasilja u porodici.  Muškarac je devojku snažno šutirao u stomak, udara i po glavi.  Devojka u jednom trenutku seda na klupu, ali je on podiže i vuče za jaknu. Potom je obara na zemlju i ponovo šutira u predelu stomaka.

Informer

 

- Užasan primeri fizičkog zlostavljanja roditelja u juniorskom tenisu. Na vama je da se bavite ovim kroz bilo koje upravo telo - napisala je Džudi Mari uz oznaku za ITF (Internacionalnu tenisku federaciju), dok je Vavrninka napisao na Tviteru:

- Jezivo!

U ponedeljak je pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu saslušan kineski državljanin W.L. zbog sumnje da je izvršio krivično delo Nasilje u porodic na štetu svoje maloletne ćerke. On je u svoju odbranu u prisustvu branioca po službenoj dužnosti  priznao izvršenje krivičnog dela. 

Bonus video