Autor: Informer.rs

02.11.2022.

12:34

Foto: printscreen

Sport

KLINCI U TRANSU! Đoković banuo u svlačionicu, prepao Mareja, pa izgubio meč! (VIDEO)

Novak Đoković je u prvom meču na mastersu u Parizu pobedio Amerikanca Maksima Kresija sa 7:6, 6:4, dok će u osmini finala igrati protiv Karena Hačanova.

Nole uvek ima vremena za navijače, ali i za klince, koji tokom turnira skupljaju lopte. U Parizu se družio sa dečacima i devojčicama, a kada je ušao u njihovu slavačionicu svi su bili u neverici.

Nisu skidali osmeh sa lica, ćaskali su sa Đokovićem, igrali igrice, stoni tenis, u jednom trenutku je Nole čak uplašio Endija Mareja, pošto je vrisnuo posle jednog poena, a Škot nije znao o čemu se radi.

Na kraju je naš as morao da pruži ruku dečaku, koji ga je pobedio o stonom tenisu! Ostali su ga gledali sa oduševljenjem.

Pogledajte. Zbog ovoga je nas as legenda.

- Zadovoljan sam kako sam odigrao. Vrlo intenzivan meč, kada igrate sa nekim ko ovako dobro servira prvi i drugi servis nemate mnogo prostora da igrate par mekših gemova. Morate sve vreme da ste na prstima! Čestitke i njemu, servirao je odlično, morao sam da čekam svoje šanse u prvom i drugom setu. Brejk je stigao u pravo vreme, rekao bih u savršen čas. Zadovoljan sam kako sam servirao, nisam se suočio ni sa jednim brejk poenom. Uslovi su drugačiji u odnosu na prošlu godinu, loptice idu brže, tako da je mnogo veći izazov napraviti brejk - kazao je Đoković posle prve pobede u Parizu.

Bonus video