Autor: Informer.rs

06.11.2022.

07:05

Foto: Tanjug/AP

Sport

FRANCUZIMA U FACU! Spektakularan poen Đokovića, neverica u Parizu! (VIDEO)

Novak Đoković je odigrao spektakularan meč sa Grkom i u nekoliko navrata dizao navijače na noge. Bili su Parižanu u ovom duelu protiv Đokovića, ali nisu mogu da ostanu imuni na ono što je radio na terenu.

Novak je odigrao odličan prvi set, da bi Cicipas uzvratio i osvojio drugi. Odluka u trećem setu pala je posle velike borbe i taj brejka. 

Posebno je bio bitan poen kod rezultata 5:4. Novak vraćao neverovatne udarce Cicipasa i na kraju osvojio poen za 6:4, a potom i za pobedu. Naterao je Srbin na grešku Grka i osvojio spektakularan poen, pa pokazao navijačima da su na pogrešnoj strani.

- Nije bilo lako fizički izdržati ovaj meč, pogotovo posle 2:2 u trećem setu u kome sam osetio "žutu minutu", ako tako mogu da kažem. I pored toga, uspevao sam da držim priključak sa njim iako je on imao prednost prvog servisa u setu. Imao sam mnogo šansi i početkom drugog, i početkom trećeg seta, kao i taj neverovatan poen na brejk loptu na 4:4 kada promašujem forhend i bukvalno ostajem bez daha posle tog dugačkog poena. Bez obzira na sve to, igrali smo veoma uzbudljiv meč i tenis. Gurali smo jedan drugog do krajnjih granica, uz veliko učešće i podršku publike - kazao je Novak posle trijumfa.

Bonus video