Autor: Informer.rs

16.11.2022.

07:27

Foto: Tanjug/AP

Sport

RUS NA NOVAKOM PUTU DO TROFEJA! Evo kada Đoković i Rubljov izlaze na teren!

Novak Đoković je na startu takmičenja u Crvenoj grupi savladao Stefanosa Cicipasa sa 2:0, dok je Rubljov iznenadio zemljaka Danila Medvedeva sa 2:1.

Novak hvali Rusa

Novak i Andrej su odigrali dva meča i obojica su zabeležila po jednu pobedu. Poslednji duel se dogodio u finalu Serbia Opena kada je Rubljov slavio protiv još neuigranog Đokovića sa 2:1.

Informer

Novak je imao samo reči hvale o protivniku.

- Neverovatno je igrao. Imao je dosta šansi da dobije i u dva seta. Medvdev je pokazao zbog čega je jedan od najizdržljivijih. Ipak, Rubljev je dobro reagovao i slao odlične loptice. Na ovom turniru nastupaju najbolji igrači sveta protiv koga god da igram moram da budem na vrhuncu forme - zaključio je Novak.

Informer

 

Rus puca od samopouzdanja u Torinu.

Ovaj meč pokazuje da ima poboljšanja, ali potrebno je vreme. Imam mnogo vatre unutra, mislim da mi je u tom smislu duplo teže nego ostalima. Svako ima svoju slabost. Nekima je teško da budu agresivni, to moraju da uče, neki moraju da rade na defanzivi, a neki moraju da napreduju na mentalnom planu. Ja sam jedan od tih, ali potrebno je vreme - kazao je Rubljov posle meča sa Danilom, a pred duel sa Đokovićem.

Bonus video