Autor: Informer.rs

15.12.2022.

11:14

Foto: reuters

Sport

PONATO PROTIV KOGA I KADA NOLE KREĆE U NOVU SEZONU! Spektakl u najavi!

Novak Đoković će igrati za ekipu "Sokolovi", a saigrači će mu biti Grigor Dimitrov, Arina Sabalenka i Paula Badosa.

Srpski as bi treblo u Dubaiju da odigra tri meča, a rivali će biti Aleksandar Zverev, Nik Kirjos i Feliks Ože-Alijasim.

Informer

 

Prvi meč protiv Nemca, zakazan je za 20. decembar od 16 sati, dok će sa Kirjosom odmeriti snage dan kasnije u istom terminu. Novak će odigrati 23. decembra od 15 sati meč sa mladim Kanađaninom.Takmičenje će biti održano aremo kapaciteta 17.000 gledalaca, a finale će biti na programu 24. decembra.

Inače, mečevi Svetske lige neće biti uračunati u ATP i WTA rangiranje, ali će našem teniseru sjajno doći kao pripreme za Australiju u koju putuje odmah posle toga. Prvo će Nole igrati na turniru u Adelejdu iz serije 250, a nakon toga na red će doći i Australijan open.

- Veoma sam uzbuđen što ću nastupiti na Svetskoj teniskoj ligi u Dubaiju zajedno sa Grigorom Dimitrovim, Arinom Sabalenkom i Paulom Badosom, radujem se jer ćemo podeliti neke sjajne trenutke i na terenu i van njega. Neka velika imena će učestvovati, i siguran sam da će biti veoma uzbudljivo za sve koji vole tenis, i siguran sam da ćemo na najbolji način pokazati šta znamo na terenu i doneti vam dosta smeha, pozitivne energije i zabave za sve navijače i novu sezonu započeti na najbolji mogući način, rekao je Đoković koji je potom navijačima poželeo srećnu Novu godinu i nastupajuće praznike- rekao je Novak Đoković.