Autor: Informer.rs

15.12.2022.

15:48

Foto: reuters

Sport

NEMAC ZABRINUO NOVAKOVE RIVALE: Uradiće sve, to je očigledno!

Srpski teniser trenutno ima 21, jednu manje od Rafaela Nadala. Šansu da se izjednači sa velikim rivalom imaće na Australijan openu, koji je Novak osvajao u devet navrata 

- Đoković ništa ne prepušta slučaju. Učiniće sve da na kraju karijere ima najveći broj grend slem titula. Čini se da je to očigledno -  rekao je Has u podkastu "Eurosporta".

Australijan open na programu je od 16. do 29. januara. Novak će se za Melburn pripremati od 19. do 24. decembra u "Svetskoj teniskoj ligi", a onda početkom januara i u Adelejdu.

Informer

 

Australijanci su potvrdili da Novak može da se takmiči u Melburnu, poštom mu je ukinuta zabrana ulaska, nakon deportacije početkom godine jer nije vakcinisan protiv korone.

Ministar za imigracije Australije Endru Džajls, koji je na toj funkciji od maja, ukinuo je zabranu ulaska u Australiju Novaku Đokoviću. 

- Naravno da sam bio veoma srećan.  Osetio sam olakšanje znajući kroz šta smo moji ljudi i ja prošli ove godine u Australiji i posle svega toga. Bolje vesti sigurno da nisam mogao da primim - rekao je Đoković.

Bonus video