Autor: Informer.rs

24.12.2022.

19:40

Foto: AP/Photo

Sport

BLAM! NI U NAJCRNJEM SNU TO NIJE OČEKIVAO! Novak se nasred ulice u Dubaiju drži za glavu i pita: ŠTA MI JE OVO TREBALO?!

Kralj "belog sporta" ludo se zabavlja na egzibicionom turniru pred velike okršaje u Australiji, o čemu svedeče samo neki od brojnih videa koji kruže internetom.

Naime, popularna stranica "433" koja se bavi isključivo fudbalom se našla u Dubaiju, gde je između ostalog i na ulici snimala zanimljive sadržaje. Jedan od članova tima "433" je izazivao ljude na neku vrstu igre gde bi on trebalo da ih predribla.

Đoković je prolazio u odelu, kada je odlučio da se "okuša" u ovoj igri. Član "433" je počeo varkama da se igra sa Đokovićem, koji je bio sve bolji, sve do jednog trenutka, kada mu je koncentracija popustila i kada mu je lopta prošla kroz noge. Trenutak kakav se u Srbiji popularno zove "suknjica", što je u nekom sportskom svetu poniženje za onoga kome se to uradi. 

Odmah je nastao smeh, Đoković nije mogao da veruje šta mu se desilo, a ni ostali prisutni koji su se našli tu u tom trenutku.