Autor: Informer.rs

10.01.2023.

10:16

Foto: Tanjug/AP Photo

Sport

NEMA VIŠE - RASPRODATO! Planule ULAZNICE za Novakov meč u Melburnu! Kirjos se odmah OGLASIO i PROZVAO Australijance!

Neviđena "ludnica" nastala je među fanovima "belog sporta" u Australiji, posle saznanja da će Nole igrati protiv jednog od najkotroverznijih tenisera sveta, protiv koga je prošle godine igrao finale Vimbldona i savladao ga.

Zanimljiv podatak je da su ulaznice za duel Novaka i Nika planule za samo 58 minuta, što je najbolji pokazatelj kakvo interesovanje vlada za njihov okršaj.

Treba reći da su Đoković i Kirjos imali veoma loš odnos godinama unazad, ali se slika promenila iz korena tokom prošle godine kada je Srbin bio "zarobljen" u Australiji, jer nije vakcinisan. Tada je Kirjos bio jedan od retkih koji su mu pružili podršku i od tada je između njih rođeno prijateljstvo, što se videlo i tokom finala Vimbldona.

Činjenica je da Kirjos predstavlja kontroverznu ličnost i često se nalazi na meti kritičara u Australiji, a sada je iskoristio priliku zbog informacije da je njegov meč sa Novakom rasprodat za manje od sat vremena, da "natrlja na nos" kritičarima.

- Vau, Nik Kirjos je loš za sport! Vau, kakva sramota, kakva nacionalna sramota! Kako se usuđuje da rasproda još jedan stadion, kakva arogancija - napisao je Kirjos na Tviteru.