Autor: Informer.rs

12.01.2023.

12:55

Foto: Instagram/printscreen

Sport

SLAVLJE U PORODICI ĐOKOVIĆ! Saška otkrila najlepše vesti! NOVAK USKORO POSTAJE STRIC! (FOTO)

Novakova snajka Saška otkrila da porodica Đoković za nekoliko meseci dobija pojačanje.

- Za manje od tri meseca u našu porodicu stiže pojačanje, a od tog trenutka ja dobijam najvažniju ulogu u životu - postaću mama. Dugo nisam želela da pričam na ovu temu, izbegavala sam javne događaje iako je od prvog dana sve u redu sa trudnoćom, ali o sreći zaista treba da se ćuti. Sada, kada je već postalo očigledno i ne uspevam da sakrijem stomak, drago mi je što na ovaj način mogu da podelim najsrećnije vesti i sa vama - napisala je Saška na Instagramu.

Brat Novaka Đokovića, Đorđe pre nekoliko meseci oženio se svojom dugogodišnjom devojkom Saškom Veselinov. Uživaju u bračnoj idili posebno jer će uskoro postati roditelji!

Đorđe i Saška su zajedno već skoro dve godine, a ona je nedavno na Instagram profilu podelila fotografije i otkrila da joj je suprug priredio veliko iznenađenje. Dnevnu sobu je ukrasio buketima crvenih i belih ruža, balonima u obliku srca, upalio je ukrasne sveće, a Saška je dobila i zvezdu na nebu.

Koliko košta zvezda na nebu? Cena imenovanja zvezde na nebu je 16.520 dinara, a ceo posao, uključujući i dobijanje uramljenog sertifikata, završava se online. Imate pravo da odaberete jednu i date joj ime koje će zvanično samo Vaše.

Bonus video