Autor: Informer.rs

20.01.2023.

11:09

Foto: Tanjug/AP

Sport

MAREJ IZAZVAO SKANDAL NAKON POBEDE! Ovo je SMEŠNO! Je**no NEPOŠTOVANJE!

Režirao je Endi Marej čudo u Melburnu! Britanac je gubio sa 2:0 od Tanasija Kokinakisa, ali se nije predavao već je posle gotovo šest sati na terenu uspeo da preokrene i plasira se u treće kolo Australijan opena. 

Ipak, nakon meča Marej nije bio zadovoljan zbog činjenice da je njegov meč počeo od 22:20 po lokalnom vremenu, a da se završio posle 4:00 ujutro. Logično je što se kasnije požalio da bi nešto moralo da se uradi po tom putanju kasnih početaka mečeva, kao na Vimbldonu, kada se mečevi ne igraju posle 23.00.

Informer

- Ja sam taj koji poštuje pravila. Ipak, to je takvo je..no nepoštovanje prema nama da ostajemo na terenu do tri ili četiri sata ujutro i ne dozvoljavaju vam ni da odete na mokrenje. To je smešno! Dobro to znate. To je nepoštovanje prema vama, sakupljačima loptica, igračima i ne daju nam u toalet! Besmisleno - rekao je Endi Marej. 

Pravila kažu da igrač može da ima samo jednu pauzu za odlazak u toalet tokom meča, a Mari i Kokinakis su je prethodno već iskoristili, što nije ni čudo kada su igrali tako dugo.