Autor: Informer.rs

22.01.2023.

11:38 >> 11:48

Foto: Tanjug

Sport

SRAM VAS BILO! NOVAK jedva HODA, a oni ga SUROVO OPTUŽUJU!

Plasirao se Novak ĐOković u četvrto kolo Australijan opena gde ga čekaj duel protiv domaćek Aleksa De Minora. Iako je bilo očekivano da će navijači biti na strani Australijanca čini se da će srpskog tenisera sa tribina dočekati neprijateljska atmosfera.

Muči povreda zadnje lože Đokovića neko vreme, a uprkos tome on pobeđuje. Zbog toga, navijači su počeli da pišu kako Srbin glumi, kako zapravo nije povređen na šta je odmah reagovao Boris Beker i demantovao gluposti napisane na internetu. 

- Slušajte, poznajem Đokovića dosta dugo i znam da zaista ima problem sa povredom. Ne bi se ponašao tako kako se ponaša da je sve u redu - jasan je bio Beker. 

Informer

I sam Đoković dosta je govorio i povredu, priznao da pije lekove kako bi ublažio bolove i omogućio sebi da nastupa na Australijan openu. 

- Sa povredom je počelo dobro, onda je došlo do nekog pokreta i sve se pokvarilo. Kreme i lekovi mi pomažu, pa onda ne pomažu, to je kao neki rolerkoster za mene. Trošim mnogo energije a to, pored svega onoga što se događa na terenu. Prihvatio sam to i srećan sam što uopšte mogu da igram. Kako je izgledalo pre početka turnira, mislio sam da neću moći da učestvujem. Nisam želeo da se povučem, jer sam čekao da vidim kako će izgledati na turniru. Idem meč po meč, videću šta me čeka - rekao je pre nekoliko dana Novak Đoković.