Autor: Informer.rs

23.01.2023.

08:01

Foto: printscreen Tanjug

Sport

SKANDALOZAN UDAR! Đokovića optužili da vara! (VIDEO)

Novaka Đokovića su na Vimbldionu optužili da "uzima nedozvoljena sredstva", sad u Melburnu da lažira povredu, a sad i za prevaru. Na sve načine pokušavaju da ga poremete u pogodu na deseti grend slem u Melburnu.

Pojavio se snimak sa meča Novaka Đokovića i Enca Kuakoa. Vidi se kako Novak dobija "misteriozno piće" od svog tima, kako kažu australijski i američki mediji, koje mu je pomoglo da se brže oporavi zbog problema sa povredom. Ali, nije im sporno samo piće nego i papirić koji je bio zalepljen na flašici.

Na snimku se vidi da su iz Novakovog tima pre slanja flašice napisali i poruku za Đokovića, koju je kasnije pročitao. Navodno je tako prekršio pravilo o "koučingu", odnosno nije dozvoljena komunikacija između stručnog štaba i tenisera na ovaj način. Međutim, ovo je malo verovatno, jer je osoba koja je nosila piće sigurno proverila flašicu

Novak Đoković je do sada ostvario pobede protiv Španca Roberta Karbaljes Baene (3:0), Enca Kuakoa (3:1) i Grigora Dimitrova (3:0).

Informer

De Minor je savladao kvalifikanta sa Tajvana Hsu Ju-Hsijua (3:0), francuskog veterana Adrijana Manarina (3:0), a onda još jednog Francuza, Benžamana Bonzija (3:0).

Bonus video