Autor: Informer.rs

23.01.2023.

13:42

Foto: reuters

Sport

ČOVEČE, NIKO NE ŽELI DA IGRA PROTIV NOVAKA... Rubljov PRESTRAVLJEN pred duel sa ĐOKOVIĆEM! (VIDEO)

Novak Đoković nije ni započeo svoj meč protiv Aleksa De Minora, a Andrej Rubljov već je bio nezadovoljan zbog činjenice da će u četvrtfinalu Australijan opena igrati protiv najboljeg tenisera svih vremena. 

Ruski teniser, iako u tom momentu još nije bilo sigurno, znao je da će mu rival u narednoj rundi grend slema biti Novak Đoković pa je o tome govorio i na konferenciji za medije nakon pobede nad Holgerom Runeom. 

Informer

- Naravno da mi nije drago... Čoveče, niko ne želi da igra protiv Novaka. Više bih voleo da budem u drugom delu žreba, ali ne sa Novakom - rekao je Rubljov. 

U međuvremenu, Đoković je pobedio Aleksa de Minora, a način na koji je to uradio objašnjava i zbog čega Rus, ali ni ostali teniseri, nisu oduševljeni kada shvate da im sledi borba protiv srpskog tenisera. Meč ruskog i srpskog tenisera na programu je u sredu, a bolji skor nakon tri duela ima Đoković koji je dva puta pobeđivao. 

Dotakao se potom Andrej Rubljov i svog meča protiv Holgera Runea, tačnije, meč lopte koja je rešila pitanje pobednika. 

- Video sam jasno kako lopta pogađa mrežicu na mojoj strani, da je bila viša, pa možda, ali ta lopta je bila potpuno na mojoj strani i ne znam kako je prešla - podvukao je Rubljov.