Autor: Informer.rs

23.01.2023.

16:10

Foto: Tanjug/AP

Sport

KARMA JE... DE MINORU SE VRATILO ZA SVE! Australijanac se SPRDAO SA NOVAKOM, a danas je dobio LEKCIJU ZA CEO ŽIVOT! (VIDEO)

Australijski teniser Aleks De Minor prošle godine u ovo vreme smejao se Novaku Đokoviću zbog pakla koji je prolazio. Zbog političkih poena, pred izbore, umešali su se pojedini političari i to se završilo deportacijom najboljeg tenisera svih vremena, a navijači su se sada prisetili tih momenata kada je De Minor sa svojim sunarodnikom Dakvortom pričao o Đokoviću.

- Kriterijumi su takvi, medicinski panel je nezavistan, ako je ispunio te kriterijume, treba mu omogućiti da dođe ovde - rekao je Džejms Dakvort. 

Jedan Australijanac bio je suzdržan, ali je zato drugi pokušao da bude ironičan i vrlo bezobrazan. Smejao se Aleks De Minor na probleme koje je Đoković doživljavao i tim momentima...

- To je baš politički korektno. Da...Kao što je Džejms mudro zborio. Rekao je prave stvari - uz smeh je pričao De Minor...

Ovaj snimak počeo je ponovo da se širi društvenim mrežama, a navijači se šale da je Đoković pre meča video ovaj klip i da je zato bio dodatno motivisan da ga "počisti" sa terena. Po izjavama koje je Novak dao nakon meča - čini se da je to i bio slučaj. 

Informer

- Razbio sam ga zato što sam to želeo. Ne mogu da kažem da mi je žao što niste gledali duži meč, stvarno sam hteo da dobijem u tri seta. Nikada ne znate šta može da se desi. Prvih četiri gema je bilo veoma blizu, a onda sam se osetio slobodnije. On je bio nervozniji na kraju prvog seta i odlučio sam da iskoristim prilike. Tenis je brz sport sve može da se promeni brzo. Zadržao sam fokus i odigrao najbolji meč godine do sada - kazao je Novak posle plasmana u četvrtfinale.

Srpski teniser će u narednoj rundi igrati protiv Andreja Rubljova koji nije bio presrećan zbog činjenice da će mu u četvrtfinalu Australijan opena rival biti Novak Đoković.