Autor: Informer.rs

30.01.2023.

08:02

Foto: reuters

Sport

PRED NOVAKOM JE VAŽNA ODLUKA: Prvo moram da snimim nogu, da vidim šta se dešava!

To nije, sve Novak je osvojio 22. grend slem u karijeri i vratio se na prvo mesto na ATP listi. Nakon meča je prvo zaplakao u naručju porodice, nije mogao da se smiri ni dok je čekao početak ceremonije dodele pehara.

Stigle su emocije našeg tenisera. Nije mu bilo lako, pod velikim pritiskom je odigrao turnir u Melburnu. Pre samo godinu dana Australijanci su ga proterali kao da je kriminalac, vratio se, a onda je morao da se bori sa povredom zadnje lože, pa se njegov otac Srđan našao u centru skandala. Sve je Đokoivć pregrmeo i domogao se jubilarnog trofeja. 

Informer

Prvi grend slem je završen u nedelju, ali svi jedva čekai opet našeg asa da vide na terenu.

- Moram da snimim nogu, da vidim šta se dešava i u zavisnosti od toga, odlučiću da li idem u Dubai ili ne. Za sada sam prijavljen, ali videćemo da li ću se za nekoliko nedelja vratiti na teren. Dubai se igra u poslednjoj sedmici februara, nisam doneo konačnu odluku - objasnio je Novak. 
 

Turniru u Dubaiju igra se od 27. februar do 4. marta. Ako bude igrao, Novak će se boriti za šestu titulu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Prethodno je turnir osvajao 2009-2011, 2013. i 2020. godine.

Bonus video