Autor: Informer.rs

13.02.2023.

09:00

Foto: reuters

Sport

NOVAK DONEO VAŽNU ODLUKU! Procurela vest iz tima prvog tenisera sveta!

Turnir u Dubaiju, koji je iz serije 500, na programu je od 27. februara do 4. marta. Bilo je pitanje da li će Novak igrati, s obzirom na povredu zadnje lože na Australijan openu.

Ali, njegov kondicioni trener Marko Paniki u ponedeljak stiže u Beograd, kako bi Novak počeo pripreme za predstojeći deo sezone.

Paniki je na Instagramu saopštio da stiže u Beograd, što verovatno znači da najbolji teniser sveta počinje pripreme za Dubai, ali i masterse u Indijan Velsu i Majamiju, ukoliko dobije dozvolu za ulazak u Ameriku.

Informer

 

Novak je imao problem sa zadnjom ložom tokom grend slema u Australiji,  dve nedelje je igrao sa rupturom od čak tri centimetra. O tom je govorio direktor Australijan opena turnira Kreg Tajli.

- Mnogi izazovi su oko Novaka zbog toga što dobija lošu reputaciju. Ali, na kraju krajeva, mislim da niko ne može da dovede u pitanje njegov atletizam - Imao je pukotinu od tri centimetara u zadnjoj loži. Apsolutno, video sam snimke, doktori će reći istinu. Bilo je mnogo spekulacija o tome da li je istina ili nije, teško je poverovati da neko može tako nešto da radi sa ovom vrstom povreda. On je neverovatan, osio se sa tim ekstremno profesionalno - rekao je Tajli.

Informer