Autor: Informer.rs

01.03.2023.

08:13

Foto: reuters

Sport

NOLE DOBIO NEVEROVATNU VEST! Niko ovo nije očekivao, ne mora da strahuje!

Novak Đoković je u ponedeljak oborio rekord Štefi Graf, počeo je 378. nedelju na prvom mestu, a taj rekord će "podebljati" tokom narednih nekoliko nedeljak.

Srpski teniser će uspeti da uđe u 380. nedelju na ATP vrhu, a mogao bi i da uveća prednost nad Alakarazopm za 700 bodova ukoliko osvoji Dubai. 

Informer

Novak Đoković ostaje prvi na ATP listi


Španac je od Akapulka odustao zbog povrede zadnje lože koju je zaradio igrajući u Rio de Žaneiru, a u utorak je poručio:

Nažalost, neću moći da igram u Akapulku. Istegao sam zadnju ložu na desnoj nozi i nekoliko dana neću moći ni ida treniram. To su pokazali testovi koje sam odradio. Moram da razmišljam o oporavku i da se pripremam za nastavak sezone. Nadam se da se uskoro vidimo -  napisao je Alkaraz na društvenim mrežama.

Prve procene su da bi Alkaraz trebalo da pauzira između jedne i tri sedmice, što znači da bi Španac mogao da propusti u američku turneju ako se ne oporavi. Videćemo da li će Novak igrati u Indijan Velsu i Majamiju, tražio je od Amerikanaca odobrenej za ulazak u zemlju, s obzirom na to da nije vakcinisan protiv korone.