Autor: Informer.rs

01.03.2023.

14:03

Foto: printscreen

Sport

IZVINITE, MALO ME BOLI VRAT! Novak šokirao ljude u Dubaiju! (VIDEO)

U prvom meču posle mesec dana pauze pobedio je Novak Đoković posle tri seta Tomasa Mahača rezultatom 6:3, 3:6, 7:6 (7:1) i došao do 13-0 u 2023. godini. U narednom kolu očekuje ga Talon Grikspor, 39. igrač na ATP listi, koji je u prvom kolu bio bolji od Francuza Konstanta Lestjena rezultatom 2:1.

Nole želi trofej, ali ima vremena malo i da se opusti i zabavi. Tako je za Instagram stranicu turnira u Dubaiju trebalo da nevede za 30 sekundi šampione Dubaija. Nije mu baš išlo:

- Marej, Federer... - stao je potom Nole, pa dodao:

- Agasi? 

Pogrešio je naš as, pa su mu malo pomogli i podsetili ga da je on trijumfovao pet puta u Dubaiju.

- Da, taj momak Đoković! Berdih? Krejčikova...

Opet je promašio, jer je Berdih igrao finale, ali je to Đokoviću isto... Vreme je prolazili, pa je Đoković pokušao da se izvuče:

- Momci, izvinite! Nešto me vrat boli! Možemo li da odložimo intervju..- rekao je Novak i umirao od smeha, a kada su shvatili o čemu se radi počeli su da se smeju svi oko njega.

Pogledajte!

Rival Novaku Đokoviću u drugom meču u Dubaiju je 39. sa ATP liste, Holanđanin Talon Grikspor. 

- Nismo dugo igrali, svi igraju dobar tenis, nije igrač iz vrha, ali igra dobro ako dobije priliku. Sigurno će kao i Mahač pokušati da igra tenis života. Nemaju šta da izgube protiv mene, svako hoće skal - zaključio je Đoković.